pátek 6. června 2014

Central Asia 2014 - den 27. [Kazachstán]

Po probuzení následuje lehčí enduro vložka a jedem na Šimkent. Měli bysme mít dost času na prohlídku města, tak snad bude i jinej zážitek, než jen celej den dřipět na mašině. Trocha motání okolo Tarazu, trocha offroadu na rozestavěnej silnici a trocha placení pokut za předjíždění v zákazu. Klucí policajtský evidentně chtěli prachy, jen se o ně báli přímo říct. Ukecali jsme to na přijatelnou mez (10$ za hlavu), ale Lachtan po kontrole zjistil, že nedostal zpátky řidičák a techničák, takže naháníme policajty. Dojeli jsme je asi za 10km a jejich reakce byla, že se s náma musí vyfotit.

Přijíždíme do Šimkentu, míjíme kolonu asi 10-ti mercedesů, v jejímž čele jedou policajti a z amplionu na náskřičí: „Americano?“, „Germania?“ My jim posunkama naznačujeme, že ne. Bydlení jdou hledat Lachtan s náčelníkem Foxem, já hlídam mašiny. No, hlídam… Spíš chrápu na mašině, jsem tak za atrakci a mraky lidí si mě fotí, a hlavně čumim po místních holkách, který jsou nádherný. NÁDHERNÝ!


Hotel zvenku vypadá lehce jako Chánov, uvnitř je to o něco lepší. Umejt, převlíknout a na jídlo/pivo. Přijíždí Bonnyes, rádi ho vidíme živýho a zdravýho, i nějaká slza . Jídlo, pivo, pivo, pivo a je večer. Když nevyšla Alma-Aty, tak zapaříme v Šimkentu. Baby tu maj neskutečně nádherný. Dáváme zopár piv, zopár stakanů vodky, opět zopár piv, Fox hledá peněženku a klíče od komnaty. Peněženku má v kapse a klíče v hotelu na recepci. Tancujem, paráda, tam bylo živo. Jenom ženský se stydí a moc s nima není řeč. Nic. Sifon. Dva. Jdem chrápat.

Žádné komentáře:

Okomentovat