pondělí 16. června 2014

Central Asia 2014 - den 37. [Rusko, Bělorusko]

Z ranního vys*ání se stává boj o přežití, komáři nás pojezdili všude. Fakt všude. Je zataženo, ale neprší. Snad to vydrží. Utrácíme poslední ruský rubly a překračujem čáru do Běloruska. Opět žádná kontrola ani zastavení? Paráda.

Před městem Gomel stavíme, potřebujem rozstřelit dolary na místní šušně. Chybělo málo a mohli jsme bejt milionáři. Oběd dáváme v jakejsi závodní jídelně. Pelmeni, kotlet s hranolkama – celkem dobrý. Bonnyes dostává pusu od kolemjdoucí pani. Tiše mu závidíme, už jsme na cestě fakt dlouho. Peníze měníme v bance, která na první pohled vypadá jako kotelna.


Trochu se ztrácíme u Gomelu, ale Bonnyes nás neomylně vyved na obchvat. V podvečer stavíme na nákup v Kalinkaviči a potkáváme se se Sašou, co Lachtanovi pomáhal cestou do Ruska dát fichtla do pucu. Navštěvujeme místo Lachtanovo nouzovýho přistání, hledáme držák navigace a pořizujem fotky křivý silnice, která za to všchno může. Bydlení hledáme na Sašovo doporučení u rybníka vedle mostu. Mraky komárů a hnědá voda, i tak ale slušný, 2-. Jsem tuhej, jdu na kutě.

Žádné komentáře:

Okomentovat